Kullanıcı Adı:
Şifre:

HABER DETAYI

Futbol Turnuvasına Büyük İlgi

Amasya İl Derneği Tarafından Geleneksel olarak düzenlenen Amasyalı dernekler arası Futbol turnuvasına büyük ilgi var.

3.03.2014

Turnuva konulu Toplantı Amasya İl Derneği Yönetimi Tarafındn Esenler Belediye KOnferans Salonunda 02.03.2014 günü saat 13.00 de turnuvaya katılmak üzere başvurusa bulnan derneklerin temsilcileri katıldı. Dernek BAşkanı Ahmet Ergül-Bünyamın Gedik-Turgay Ünsal ve Engin Eser'in toplantı yürütme Masasından ve Katılımcı Dernekler Salonda koltuk duzenı oturma siztemi ile topantıya başlandı . Toplantının Yürütümünü ise Kürsüden Dernek Yönetiminden Alattin Cendek Yaptı. Toplantının açış konuşmasını Dernek BAşkanı Ahmet Ergül yaptı ve konuşmasında Turnuvanın amacının Amasya Derneklerimizn birliği be beraberliğinin yanısıra Gençlerimiizn kaynaşmasını ve tanışmasını temin etmek olduğunu ancak biizm bu guzel çalışmalarımızın altında art niyet arayıp turnuvaya katılınmaması yolunda çalışmalar içerisinde bir takım çalışmaların yapıldığını ve muhatapların kımler olduğunu biliyıoruz.Sizler bugün buraya turnuvada bizler varız diyerek gelmiş olmanız ılede bu olumsuz düşünenlere cevap vermiş oldunuz. ''dedi. Turnuva katılımı için Gelen Dernek Başkanları ve dernek temsilcileri ,Turnuvad geçmiş yıllarda yaşnan olumsuzlukları ve guzellıklerı konuştular.TUrnuva Komite seçimininde yapıldığı Toplantı Tarihi ve yeri belirtilecek bir toplantı ile Katılım için gerekli belgelerin ve KAtılım için son çalışmanında yapılacağı belirtildi. Dernek Yönetimi kurulu üyesi Turgay Ünal ise ''Turnuv açılışının 15.Mart 2014 gunu yapılacak Bağcılar olimpik salondaki AMASYALILAR ŞÖLENİNDE yapılacağını 16.Mart 2014 günü ise Sahalarda maçların başlayacağını belirtti. 24 Amasya'lı derneği Müracaat ettiği Toplantıda bu sayının son toplantıya kadar arabileceğide belirtildi. TURNUVAYA KATILAN DERNEKLER 1-DÖRTYOL KÖYÜ 2-YEŞİLÖZ KÖYÜ 3-ÇAYDİBİ KÖYÜ 4-DAMUDERE KÖYÜ 5-GÜRSU KÖYÜ 6-ZİYARET KASABASI 7-ÇETMİ KÖYÜ 8-SARIMEŞE KÖYÜ 9-DAMLAÇİMEN 10-HIRKA KÖYÜ 11-SARAYÖZÜ KÖYÜ 12-MERCİMEK KÖYÜ 13-ILISU KÖYÜ 14-ALAN KÖYÜ 15-TEKKE KÖYÜ 16-GAFFARLI-TENCİRLİ-BAŞPINAR KÖYLERİ 17-DEREKÖY KÖYÜ 18-KARSAN KÖYÜ 19-SARAYCIK KÖYÜ 20-ALÖREN KÖYÜ 21-ESENÇAY KÖYÜ 22-BELDAĞ KÖYÜ 23-KUMLUCA KÖYÜ 24-ARDIÇLAR KÖYÜ

Yapılan Yorumlar

Şu anda yorum yapılmamış.

Yorum Yazabilirsiniz
Ad Soyad :
E-Mail Adresi:
Yorum:

Ana Sayfa | Haberler | Resimler | Video | Ziyaretçi Defteri | Duyurular | Etkinlikler | Bize Ulaşın