Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Amasya İli Merkez Sarayözü Köyü Derneği 20.10.2013 tarihinde Olağan Genel Toplantısını Köylülerimizin yoğun katılımı ile yapmıştır.

10.03.2014

Bu Kongrede 2001 yılından itibaren Derneğimizin Başkanlığını Yürütmekte olan Sayın Aslan Sarıkaya (Onursal Başkan) Aday olmamıştır. Turgay Ünsal Başkanlığında tek liste olarak seçime gidilmiş ve 2013 - 2015 yılları arasında görev yapmak üzere Turgay Ünsal ve ekibi yönetime seçilmişlerdir. Derneğimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Sayın Aslan Sarıkayaya Plaket takdim edilmiştir.
Turgay Ünsal, Mehmetali Sayar, Haydar Dikmen, Mustafa Akman, Halil Mete, Aziz Koçak, Ahmet Canik, Aslan Sarıkaya,Abbas Bulut, Selahattin Akman, Gülseren Durmaz, Kaya Özbaş, Hasan Akgül, Halis Ünlü, Niyazi Canik, Haydar Canik, Abdullah Tanışman,Aziz Ak, Selman Akgül, Rıza Canik
yönetime seçilmişlerdir. Kongremize Katılan Sayın Adef Başkanımız Saim Diken Beye,Birol Gegin Beye,Salih Turgut Beye,Zafer Polat Beye,Hüseyin Kara Beye,Çok Kıymetli Sarayözü Köyü Halkına ,Hanımefendilere ve sevgili Gençlerimize teşekkür ederiz. Göreve Seçilmiş olan arkadaşlara başarılar dileriz.