Sarımeşe Köyü Derneğine Ziyaret

Amasya İl Eğitim ve Kültür Derneği Yönetimi Esenler'de faaliyette bulunan Amasya Merkez Sarımeşe Köyü derneğine zityarette bulundu.

3.03.2014

İSTANBUL-Amasya İl derneği 02.03.2014 pazar günü Esenler Belediyesi Kongre Salonunda  gerçekleştirdiği Dernekler Arası Fıtbol turnuvası katılım toplantısının ardından Esenler  bölgesinde  faaliyette  bulunan bölgesinin en etkin Amasya derneği olan Sarımeşe  köyü derneğine de ziyrette bulundu.

Amasya İl derneği Başkanı Ahmet Ergül ve  Dernek Yönetimi ile  birlikte  www.amasyahaber.com  haber editörümüz salih Turgut'ta  proğrama  katıldı.

İl Dernek Başkanı Ahmet Ergül ziyaretleri ile  ilgili yaptığı konuşmasında ''Esenler  ilçemizde Amasya ismimizi en iyi şekilde  temsil eden  Sarımeşe  köyü derneğimiz bizim her  etkinlikte  de yanımızda yer alan bır derneğimiz.Bugunkü toplantımızın bu bölgede olmuş olması da bizim bu ziyaretimize sebep oldu.Başkan İlyas Kavlak kardeşimi ve  dernek yönetimini başarılı çalışmaları nedeniyle  kutluyorum. 2014 yılı Amasya İl derneği olarak düzenlediğimiz Futbol turnuvasına  destek vererek katıldıkları içinde  ayrıca teşekkür ediyorum.Ziyretimizin  sebebi teşekkürlerimizi iletmek ayrıca  bölgesel  ve  genel anlamda derneklerimiz ve yerel yönetimler konusunda bilgi alış verişinde bulunmak'' dedi.

Sarımeşe  köyü derneği başkanı İlyas Kavlak .Ziyaretleri nedeniyle  İl Derneği başkanı ve  Yönetimine  teşekkür ederken Bizler  bölgemizde üzerimize düşen her  görevde imkanlarımız ölçüsünde yapmamız gerekenlerın bilinciyle çalışıyoruz.Sizlerin bu çalışmalarımızın farkında olarak   dile getirmeniz bizleri memun etti.Futbol turnuvası ve  diğer tüm etkinliklerde de olduk olmaya  çalışacğız Amasya'lıyım diyen herkesın bu etkinliklerde görev almaları gerekır diye konuşmalrını bitirdi.

HABER :Salih Turgut