Adef Kadınlar Günü Proğramına Davet

Amasya Dernekler Federasyonu 8.Mart Dünya Emekci Kadınlar günü münasebeti ile 8.Mart Pazar Günü Günün anısına binalyn bir proğam tertip etti.

3.03.2015

Değerli Hemşerilerim ,,

Kıymetli yol arkadaşlarım   bayanlar ,,,

AMASYA DERNEKLER FEDERSYONU ,Kadın kollarımız ve diğer Derneklerimizin Kadın kolları ve Gönüllü Bayanlarımızın bir araya gelerek  8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği bu defa çok farklı kutlanacaktır.

ADEF ile simgeleşen bu etkinline çok önem veriyoruz.

Tüm Bayanlarımızı bu etkinlik de görmek istiyoruz.

Bayanlarımız bizim Başımızın tacıdır, Onlar için bir gün değil her gün etkinlik yapsak az olur.

Bu neden bu anlamlı günü Bayanlarımıza ve 8 Martın anlamına yakışır şekil de etkinlik yapmak için çalışan tüm bayanlarımıza verdiği destek için teşekkür ediyor herkesi bu etkinliğe bekliyoruz.

Tek çabamız birlik bütünlük ve Amasya sevdamız.

Bu anlayışla çıktığımız yolda elimiz de gelen çabayı sizler için göstereceğimiz de kimsenin kuşkusu olmasın.

YER . AMASYANIN KENDİ YERİ OLAN ,  BEYGEN  RESTONT  VE BALO SALONU.

SAAT :9.30

TARİH : 8 .MART

KAHVALTILIDIR VE ÜCRETSİZDİR.

KIYMETLİ SANATCILARIMIZ DA YER ALACAK.

Sizleri aramızda görmekten onur duyarız.

ELİF BOLAT

Amasya Dernekler Federasyonu Kadın kolları Başkanı.