HABER DETAYI

Turnuvalarda Desteğinizi Bekliyoruz

28.04.2014

Amasya İl Derneğinin 8.sini düzenlediği futbol turnuvasında oyanan maçlar sonucunda gruptan lider olarak çıkmayı garantilemiş bulunmaktayız. sizlerden tek ricamız maçlarda mücadele eden çocuklarımızın yanında olarak onlara destek vermeniz olacaktır. aslanlar gibi mücadele eden 24 kişilik futbolcu kardeşlerimize teknik heyetimize ve bizleri yalnız bırakmayan cefakar seyircilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. 04.05.2014 tarihinde Tatlıpınar köyü ile saat :15.00 de maçımız vardır.

9.05.2014

MUSTAFA AKMAN yazdı.

pazar saat 15,00 deki çeyrek final maçına herkesi bekliyoruz.talep olursa ulaşım için yardımcı olunacaktır....