Sarayözü Köyü Misafirhanemiz Tamamlandı

Sarayözü köyü Derneği Her geçen gün yeni bir kalıcı yatırım yapmaya devam ediyor.

15.04.2014

Sarayözü Köyümüz de bulunan Milli Eğitim Müdürlüğüne ait 4 daireli lojmanın tadilatı yapılarak köyümüzün hizmetine sunulmuştur.Lojmanların kullanım hakkı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Muhtarlığımıza verilmiştir.Muhtarlığımızın almış olduğu karar ile de Derneğimize devredilmiştir. Misafirhane olarak kullanılacak olan daireler için gerekli eşyalar da alınmaya başlamıştır.

Misafirhanede kullanılmak üzere vereceğiniz eşyalar olur ise dernek yönetimi ile irtibata geçilmesini rica ederiz.Sarayözü köyü derneğinin onursal Başkanı Aslan Sarıkaya, Turgay Ünsal ve Dernek Yönetimi olarak Geçtiğimiz Yıllarda Köy camısının retaorasyonu ve  mınaresının yapımından  sonra  geleneksel olarak her  yıl Sarayözü köyünde  yaptıkları Şehitler  Baba etkinliği ilede  Gurbette  yaşayan  köylulerını bır araya  getirerek köylerine  bağlılık ve  yeni neslin köyün güzelliğini yakından  görmesıne  vesıle  olarak emeklilerinde geri dönüş yapmak adına  eskıyen evlerının yerıne  modern binalar  yapılmasına da vesıle olmakta. Misafirhane iki katlı  4  daireden oluşan binanın restorasyonunu yaptırarak Gelecek  nesillere  miras misali bir  çalışmayıda  sonlandırdı. Köyde  kalacak  evı olmayan  Gurbettcılerı için yaptırılan Mısafırhane 4  daireden  oluşuyor ve  bırıncı sınıf  otel görünümünde ..

19.05.2014

NİYAZİ CANİK yazdı.

TÜM CABALARINIZDAN DOLAY BAŞTA ASLAN BAŞKAN OLMAK ÜZERE EMEYİ GECEN HERKESE AYRI ARI TEŞEKKÜRLER BİZLERİN DE BİRAZCIK KATKISI OLDUYSA NE MUTLU BİZE