Amasya İl Derneğinden Mesaj Var

Amasya İl Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Ahmet Ergül ve Dernek Yönetimi 18.Mart Çanakkale Şehitleri anma yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Amasya Dernekleri Sahaya İndi.

Amasya İl Eğitim ve Kültür Derneğinin Düzenlediği 8.Geleneksel Dernekler Arası Futbol Turnuvası 16.03.2014 Pazar günü saat 13.00de Geçen Yılın Şampiyonu GTB ve Saraycık Köyü Derneği Takımlaraının maçıyla başladı.

Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Amasya İli Merkez Sarayözü Köyü Derneği 20.10.2013 tarihinde Olağan Genel Toplantısını Köylülerimizin yoğun katılımı ile yapmıştır.

KADIN KOLLARI KURULMASI

Amasya İli Sarayözü Köyü Derneği Kadınlar Kollarımız Kurulmuştur.

Anıtkabir Ziyareti / Amasya Haber

14.12.2013 cumartesi akşamı benimde katıldığım bu Anıtkabir Ziyaret organızasyonu İstanbul Esenyurt ve Küçükköy merkezli iki otobus 90 kişi ile gece sat 01.00 de başlayan bir yolculukla başladı.

Bugun Bizim Efkarımız Zarımız Var

Hemşerimiz ,Ünlü Ozanımız Halkın Sesi Bağlamasını Öksüz Bıraktı.

Futbol Turnuvasına Büyük İlgi

Amasya İl Derneği Tarafından Geleneksel olarak düzenlenen Amasyalı dernekler arası Futbol turnuvasına büyük ilgi var.

Sarımeşe Köyü Derneğine Ziyaret

Amasya İl Eğitim ve Kültür Derneği Yönetimi Esenler'de faaliyette bulunan Amasya Merkez Sarımeşe Köyü derneğine zityarette bulundu.

Aşık Özlemi Yoğun Bakımda

Aşık Özlemi Geçirmiş olduğu Trafık kazası nedenıyle ok meydanı Hastanesinde Yoğun Bakımda.

<<  <    1 2 3 4 5