Kullanıcı Adı:
Şifre:

Dernekler Arası Turnuvada Start Verildi

Adef Kadınlar Günü Proğramına Davet

Amasya Dernekler Federasyonu 8.Mart Dünya Emekci Kadınlar günü münasebeti ile 8.Mart Pazar Günü Günün anısına binalyn bir proğam tertip etti.

Gençlik Kolları Yeni Başkanını Seçti

Derneğimizin gençlik kolları seçimleri yoğun bir katılımla yapılmıştır. Derneğimizin yeni gençlik kolları başkanı Ahmet DURAKKOCA olmuştur.

Kadınlar Kolu Yeni Logosunu Seçti

Amasya İli Sarayözü Köyü Derneği Kadın Kolları Göreve Geldiği İlk Anda Görevine Yeni Logo Seçimi İle Başladı...

Kadınlar Kolu Yeni Başkan ve Yönetimi Seçildi

Derneğimizin kadınlar kolu seçimleri yoğun bir katılımla yapılmıştır. Derneğimizin yeni kadınlar kolu başkanı Derya durmaz sarı olmuştur.

Sarayözü Köyü Hacıbektaşta

Sarayözü Köyü derneği olarak 300 kişilik bir grupla Hacıbektaşı Veli Türbe ziyareti yapıldı.

Köyümüze ve Misafirhanemize Ziyaret

Sarayözü köyümüze ve misafirhanemize kısa bir ziyaret gerçekleştirdik

Hacı Bektaşı Veli Türbe Ziyareti

Hacı Bektaşı Veli Türbe ziyaretimiz 19.09.2014 - 21.09.2014 tarihleri arasında yapılacaktır.

Hayırlı teskereler

Sarayözü Köyü nufusuna kayıtlı gençlerimiz ağustos celbinde askere gidiyorlar.

Sarayözü Köyünde Misafırhane Açıldı.

21.06.2014 cumartesi günü yapılan 11.şehitler baba etki,nliğinde sonra saat 17.30 da yapılan resmii açılışınıda yapan Dernek yönetimi etkinliğe gelen dernek uyelerının de yoğun ilgi gösterdiği bu akşamda yüzler ikinci kez güldü.

<<  <    1 2 3 4 5     >  >>
Ana Sayfa | Haberler | Resimler | Video | Ziyaretçi Defteri | Duyurular | Etkinlikler | Bize Ulaşın