Kullanıcı Adı:
Şifre:

Sarayözü Köyü Misafirhanemiz Tamamlandı

Sarayözü köyü Derneği Her geçen gün yeni bir kalıcı yatırım yapmaya devam ediyor.

Gruplarda Oynanan 2. ve 3.Hafta Maç Sonuçları

Futbol Takımımızın Maç Programı Belli Olmuştur

Amasya İl Derneğinin düzenlemiş olduğu Futbol turnuvasında mücadele eden Sarayözü Köyü Futbol Takımımızın Maç Programı Belli olmuştur.

Kaya Ak Torunu Sünnet

Süleyman SAYAR Vefat Etmiştir

Sarayözü Köyü Sakinlerinden Süleyman SAYAR Vefat etmiştir. Cenazesi 09.04.2014 tarihinde Sarayözü Köyünde defnedilecektir.

Bu Hafta Oynanacak Maçlar

Bu hafta oynanacak macların saha ve saatleridir. Bütün takımlara başarılar dilerim

Gençlik Kolları Toplantısı Yapıldı

Amasya Sarayözü Derneği Geleneksel Gençlik Kolu Toplantısı Yapıldı...

Futbol Turnuvası Hakkında

Amasya il Derneği Olarak 8. Si Düzenlenecek Futbol Turnuvasına Katılmış Bulunmaktayız.

Adef Kadınlar Kolundan Emekci Kadınlar Günü Etkinl

Amasya Dernekler Federasyonu Kadınlar Kolu tarafından organize edilen 8.Mart Dünya Emekci kadınlar günü etkinliği 09.03.2014 Pazar saat 09.30 da Seyrantepe Mega Naturel Düğün salonunda yapıldı

Amasya İl Derneğinden Mesaj Var

Amasya İl Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Ahmet Ergül ve Dernek Yönetimi 18.Mart Çanakkale Şehitleri anma yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

<<  <    1 2 3 4 5     >  >>
Ana Sayfa | Haberler | Resimler | Video | Ziyaretçi Defteri | Duyurular | Etkinlikler | Bize Ulaşın